UVW

  • انیمیشن معماری
  • نرم افزار شبیه سازی
  • فیلم تایم لپس
  • واقعیت مجازی
  • واقعیت افزوده

ویژگی های ما

ترکیب نور

UVW

مهارت های حرفه ای

UVW

تجهیزات عالی

UVW

الترا اچ دی

UVW

دید ویژه

UVW

دانش فوکوسینگ

UVW

نور و رنگ

طراحی داخلی

مشاهده بیشتر
پیوند و هنر

عکاسی

مشاهده بیشتر
هوشمند و مرسوم

طراحی داخلی

مشاهده بیشتر
هوشمند و مرسوم

طراحی تصاویر

مشاهده بیشتر

چرا استفاده از تکنولوژی های VR و AR

درک کامل پروژه قبل از ساخت هم به مشاوران امکان درک بهتر طرح پیشنهادی خود را می‌دهد و در روند طراحی خطاهای آنها را می‌کاهد، هم به سازندگان امکان درک بهتر طرح معمار را می‌دهد و تعامل بهتری بین آنها و مشاوران برقرار می‌کند و هم اینکه در حین اجرا قدرت درک پیمانکاران ساختمانی را از آنچه که قرار است درنهایت اجرا کنند بالاتر می‌برد. علاوه بر این در حین فروش و پیش‌فروش می‌تواند ابزار بسیار مناسبی را در اختیار کارشناسان فروش واحدهای ساختمانی قرار دهد تا با این ابزار بتوانند فهم بهتری را برای متقاضیان فروش واحدهای ساختمانی به ارمغان بیاورند.

درک کامل پروژه قبل از ساخت

استودیو پویانما با استفاده از واقعیت مجازی، محصولی را برای معماران و پیمانکاران ساختمان توسعه خواهد داد که این محصول به متخصصان فروش این امکان را می دهد که دید بهتری نسبت به فضای تمام ‌شده ساختمان داشته باشند و علاوه بر بازدید از تمامی قسمت‌های ساختمان، درون خانه مبله شده ی خود راه بروند و این تجربه عینی را با مشتریان خود به اشتراک بگذارند
ارائه ی طرح های مجازی بسیار مؤثر هستند چرا که مشتریان می توانند نتیجه ی نهایی را بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای ببینند. بدین ترتیب، طراحان و مشتریان می توانند قبل از انجام هر قسمتی از پروژه با یکدیگر به توافق برسند و در وقت و هزینه صرفه جویی کنند.

دید بهتر نسبت به فضای پروژه قبل از تکمیل

استفاده از واقعیت مجازی این امکان را به طراحان و کارفرمایان پروژه‌های ساختمانی می‌دهد که با استفاده از هدست‌های واقعیت مجازی بتوانند قبل از ساخته شدن پروژه آنرا به طور کامل ببینند و در مقیاسی واقعی تمام پروژه را با جزئیات دلخواه درک کنند. با استفاده از این هدست‌ها می‌توان در پروژه حضور پیدا کرد و با مقیاس یک یکم آن را دید، آن را شنید و در آن قدم زد. همچنین با استفاده از این هدست‌ها می‌توان پروژه را پویا کرد و برخی از ویژگی‌های آن را قابل تغییر گذاشت تا کارفرما بتواند از بین آنها حالت مطلوب خود را انتخاب کند. از این تغییرات می‌توان به تغییر مبلمان، تغییر تیغه‌بندی داخلی پلان‌ها و یا حتی تغییر در نورپردازی پروژه‌ها اشاره کرد. حس واقعی بودن تا آنجا می‌تواند پیش برود که در پروژه‌های ساختمانی ابزارها و وسایل را دقیقا به لحاظ عملکردی شبیه‌سازی کرد. مثلا درها را باز و بسته کرد و یا اینکه وارد آسانسور شد و با زدن دکمه‌های آن در طبقات جابجا شد.